arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Aszfaltozás - Miskolc
Aszfaltozást vállalunk cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt. Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az aszfaltozás területén, így a legkülönbözőbb felkérésekre is nyitottak vagyunk az ország egész területén a megrendelés nagyságától függően.
A munkáink lehetnek:
Cégeknek járdák, utak, bekötőutak, sportpályák, parkolók, műhelyek, raktárok, rakodási területek és egyéb helyek aszfaltozását vállaljuk.

Magánszemélyeknek magánházak előtti vagy udvari járdák, kocsibeállók aszfaltozása, medencék alapjának kialakítása, udvar térkövezése, betonozása, aszfaltozása, filagória, szalonnasütő kialakítása igény szerint.
A munkáink kapcsán ingyenes felmérést végzünk borsodi megrendelőink számára, távolabbi felmérés esetén kilométer-, és kiszállási díjat számolunk fel.

Az aszfaltozás kategóriáját tekintve két nagy csoportra bontható, öntött aszfaltozás és hengerelt aszfaltozás.
Az öntött aszfalt még ma is használt és gyakorolt eljárás, viszont a hengerelt aszfaltozással szemben kiszorulóban van. Az öntött aszfaltokat a hengerelt aszfaltok alá építhetik be, járdák, kevésbé igénybe vett területek aszfaltozását oldják meg ily-módon, illetve olyan helyeken alkalmazható biztonsággal, ahol fedett az aszfaltozni kívánt terület, ugyanis az öntött aszfalt egyik hátránya, hogy lágyulhat, deformálódhat a hő hatására.

A hengerelt aszfaltot kézzel vagy géppel terítik, utakat, nagyobb létesítmények előtti parkolókat, területeket, rakodóhelyeket, sportpályákat, járdákat stb. alakítanak ki különböző szemcseméretekben az igényeknek megfelelően. A hengerelt aszfalt strapabíróbb, sérüléseknek, repedéseknek kevésbé van kitéve.

A munka megkezdése előtt mindenképpen konzultáljon egy szakemberrel, hogy a megfelelő technológiákról naprakész tájékoztatást kapjon, az igényeihez mért munkát a legkorszerűbb anyagokkal és lehetőleg költséghatékonyan tudja megvalósítani.
Aszfaltozás Miskolc
Ha további kérdései vannak az aszfaltozással, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés