arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Térkövezés - Miskolc
Egy szép, igényes családi ház egyik ékköve lehet a megfelelően kiválasztott minőségi és jól beépített térkő. Térkövet lehet a házunk kapubeállója elé építeni, onnan a garázsig az utat megépíteni, de lehet nagyobb kertek útvonala a medencéig, filagóriáig, szalonnasütőig, teraszig, napozóig. A medence kivételével utóbbi kerti egységeket mind meg lehet szépíteni egy esztétikus, időtálló térkövezéssel.
Vigyázzon a vásárlásnál!
A térkő anyagát és mintázatát az egyéni ízlések figyelembevétele mellett a technológiai előírások ismerete és szakemberek által előadott szakmai tanácsok után kell kiválasztani. Ebben természetesen az előzetes igények meghallgatása után segítünk, nem hagyjuk magára a megrendelőt, hogy esetlegesen kellemetlen meglepetésben legyen része akkor, ha nem a megfelelő térkövet választja ki és vásárolja meg.
Hogyan kezdjük a munkát?
Elsőként természetesen a megrendelői igények meghallgatása után egy felmérést végzünk a munka nagyságát illetően – kiszámoljuk a beépíteni kívánt területet – majd a területi-, illetve talaj adottságait szemlézzük, de nagyon fontos tudni azt is, hogy milyen terhelésnek lesz kitéve a térkövünk. Teljesen más struktúrájú térkövet kell alkalmazni egy kerti járdára, mint egy kocsibeállóra, ahol kisteherautóval jövünk-megyünk minden nap.
Munkafázisok
A terület kijelölése után elkezdjük az alap kiásását. Az alap mélysége attól függ, hogy milyen annak a szerkezete, illetve milyen teherbírásnak kell a jövőben megfelelnie. Az alap mélysége a legtöbb esetben 30-50 cm, de ettől lehet minimálisan eltérő felfelé és lefelé is.
Szintezés a lejtés figyelembevétele a csapadékelvezetés és az egyenletesség szempontjából.
A szegély kialakítása, bebetonozása.
Teherhordó réteg (tükör) felfordása. Többféle anyagból rétegelhető és ajánlatos is a megfelelő vízelvezetés miatt. A rétegek állhatnak kövekből, zúzalékokból, murvából, melyet lapvibrátorral, döngölővel tömörítünk. A tömörítés miatt elkerüljük a térkő későbbi süllyedését. Erre a tömör alapra kerül a finom szemcséjű homok, majd végül maga a térkő.
Térkövezés Miskolc
Ha további kérdései vannak a térkövezéssel, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés