arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Burkolás, festés - Miskolc
Külső és belső festés
Komplett külső vagy belső festést vállalunk rövid határidővel családi házban, társasházban és bérházban egyaránt. A munkáinkat előzetes állapotfelméréssel, szemlézéssel kezdjük, hogy pontos árajánlatot tudjunk adni, ne legyen meglepetés egy esetleges többletmunka akkor, ha rossz minőségű a falfelület vagy nehezen hozzáférhető a festési terület. Munkáinkat üres és bútorozott lakásokban is elvégezzük, ebben az esetben a festés árak különbözők lehetnek. A padlót minden esetben megvédjük a létra okozta esetleges sérülésektől és a lecsöpögő festéktől, a munka megkezdése előtt fóliával vagy hullámpapírral fedjük be azt.
Vállalt munkafolyamatok:
alapozás
egyszeri glettelés
kétszeri glettelés
háromszori glettelés
csiszolás
egyszeri festés
kétszeri festés
egyszerű tisztasági festés
ajtók, ablakok, gáz-, és fűtéscsövek mázolása
lépcsőházi festés
épületen kívüli festés
Legyen szó komplett festésről vagy egyszerű tisztasági festésről, teljes lakásról, vagy csak egy szobáról, mi készséggel állunk rendelkezésére. Kisebb munkákat is elvállalunk annak függvényében, hogy mi a feladat. Egynapos munkák esetében kiszállási díjat számolunk fel.

A festés az az építőipari munka, amit kisebb szakértelemmel is el lehet végezni, ha egyszerű tisztasági festésről, gurításról van szó. Ellenben, ha a tégla vagy panelfalat glettelni is kell nagy felületen, mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni a megfelelő és esztétikus eredmény elérése érdekében.
Festés Miskolc
Hideg-, és melegburkolás
Cégünk hideg-, és melegburkolást is végez egyaránt. Hidegburkoló anyagok például a csempék, járólapok, parketták, a melegburkolatok a pvc, linóleum és egyéb rugalmas burkolóanyagok.

Mint minden építőipari szakmában, a burkolás területén is nehéz szakembert találni, aki belátható időn belül el tudja végezni a burkolási munkálatokat, a fürdőszoba felújítását vagy egy konyhai csempézést.
Kerülje el a kontárokat, a meglepően olcsó ajánlatokat, akik ennek ellenére vaskos előlegeket kérnek, óvakodjon a leinformálhatatlan és referenciák nélküli vállalkozóktól! Ha ezeket figyelembe veszi, máris tett egy lépést, hogy a felújítással ne járjon pórul.
A leggyakoribb burkolási munkáink:
fürdőszoba felújítás
fürdőszoba csempézés
fürdőszoba járólapozás
konyha csempézés
konyha járólapozás
előszoba, folyosó járólapozása
lépcső burkolása
terasz burkolása
előszoba, folyosó parkettázása
linóleumozás
szoba parkettázása
térkő, terméskő, tégla burkolás

Épületen kívül és belül is vállalunk betonozási, burkolási munkákat, minden igényt igyekszünk a legjobb tudásunkkal kielégíteni. A helyszíni felmérés minden esetben elengedhetetlen, látatlanban nem tudunk árajánlatot adni, nem tudjuk garantálni a megfelelő minőséget a körülmények ismerete nélkül.

Szakembereink a munkáikra igényesek, precízek, elhivatottak. A határidőt minden esetben tartjuk értve ezalatt a munka elkezdését és a befejezését. A megrendelőink számára biztos pont vagyunk, akiken nem fog múlni a határidőre elkészült minőségi, magas színvonalú és modern felújítás.
Burkolás Miskolc
Ha további kérdései vannak a burkolással, festéssel, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés