arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Fürdőszoba felújítás - Miskolc
Gondolhatnánk, nagy fába vágjuk a fejszénket, ha komplett fürdőszoba felújítás az, amit tervbe vettünk, és nem is tévedünk vele. Komoly tervezést és előkészületet igényel, mindamellett az anyagbeszerzés sem laikusok számára lett kitalálva. A csempe, a járólap, ragasztók, fugák, a vízvezeték-szerelési alkatrészek, anyagok, szaniterek, fajansz, mosdókagyló, WC-tartály, csaptelep és ezek elengedhetetlen szerelési tartozékai, szóval nem egyszerű…

De az embernek a fürdőszobája egy mini magánszféra, egy fontos helység, amelyben lazulhat esténkét egy forró fürdőt véve, ahol tisztálkodik, fogat mos, borotválkozik, biológiai szükségleteit végzi. Nagyon nem mindegy, hogy az ember milyen környezetben végzi ezeket a rutinműveleteket. Biztos mindenkivel előfordult, hogy egy exkluzív étterem, szálloda vagy magánorvosi rendelő mellékhelyiségébe belépve azt érezte, hogy milyen jó lenne otthoni környezetben is ilyen berendezést magáénak tudni… Nos, a jó hír, hogy bármilyen elképzelés megoldható és a határ a csillagos ég.
Mi a legideálisabb megoldás?
Természetesen az, ha olyan vállalkozásra bízza a fürdőszoba felújítást, akikhez nem kell szakmánként külön céget megbízni, hanem egy kalap alatt megoldják a komplett felújítást, mert manapság lehetetlen összehangoltan dolgoztatni egy burkolót, egy vízvezeték-szerelőt és villanyszerelőt…
A fürdőszobáját kompletten 5-7 nap alatt újítjuk fel. Természetesen, ha kisebb munkákról van szó és nincs kádbontás, vagy új vízvezeték nem szükséges, ez az idő arányaiban lerövidül.

Fürdőszobai munkák

Bontás
Törmelékek elszállítása
Burkolás, csempézés, járólapozás
Fugázás
Vízvezeték szerelés
Festés
Szaniterek felszerelése
Villanyszerelés

Bízza egy olyan összeszokott szakembergárdára a munkát, akik évek óta együtt dolgoznak és 100+ felújított fürdőszoba van a hátuk mögött. Bízza azokra, akik minden munkafolyamatot elvégeznek és nem kell külön szakembert keresni minden feladatra.
Fontos megemlíteni, hogy a fürdőszoba felújítás előtti bontás során keletkező törmelékek elszállításáról gondoskodunk, illetve erről minden esetben egyeztetünk a tulajdonossal.
Fürdőszoba felújítás Miskolc
Ha további kérdései vannak a fürdőszoba felújítással, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés