arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Kerítésépítés - Miskolc
A Bodnár-Bau a felsorolt építőipari tevékenységek mellett kerítésépítéssel is foglalkozik. A kerítés lehet magánlakások épületeink utcafrontján, lehet a szomszédos telektől elválasztó kerítés, de lehet a saját telkünkön belül is kerítéseket építeni, például ha állattartással foglalkozunk, vagy egy napozó részt, medencét szeretnénk láthatatlanná tenni a járókelők vagy a szomszédok számára. Építünk iskoláknak, óvodáknak, intézményeknek is kerítést, de sportegyesületek pályáit, ingatlanjait is fel lehet szerelni. Műhelyek, ipari területek, magánparkolók, telephelyek kerítésépítését is vállaljuk. Forduljanak hozzánk bizalommal!
A kerítések típusai:
Acélkerítés – a kerítéslecek acélból készülnek, így élettartamuk többszöröse a hagyományos kerítéseknek, mindezt úgy érik el, hogy semmilyen törődést, javítást, állagmegóvást nem igényelnek. Az acélkerítés szerkezeti elemei betonoszlopok közé épül, melynek lábazatai különböző formájúak lehetnek. Az acélkerítés költségkímélő abból a szempontból, hogy nem kell a folyamatos állagmegóvással és az azzal járó munkával és anyagi költséggel számolni.

3D-s kerítés – a 3D-s kerítések tulajdonképpen drótkerítések, de nem összekeverendők a hagyományos hengerben kapható dróthálóval. A 3D elnevezés az acélhuzalok hajlításának, szögének köszönhető, ugyanis azok nem egyvonalban helyezkednek el, hanem térhatást biztosítanak a szemnek. A 3D-s kerítések horganyzott és szinterezett változatban is felszerelhetők. Ennek a kerítésnek a tartása merev, nem rugalmas, mint egy dróthálóé vagy egyéb táblás kerítésszerkezeté. Az acélhuzalok különböző vastagságúak lehetnek, ezek megbeszélés tárgyát képezik.

Trapézlemez kerítések – közkedvelt kerítéstípus sokrétű felhasználási lehetősége miatt. Nem mellesleg az a szempont is nagyban befolyásoló tényező, hogy bekerülési költségük lényegesen kisebb, mint egyéb kerítések anyag és munkadíja. A modern technológiáknak köszönhetően ma már teljesen esztétikus kivitelben és többféle színben is elérhetők a trapézlemezek.

Betonkerítés – A betonkerítések nyújtják a legnagyobb biztonságot én intimitást, már ami a területre történő betekintést illeti. Mintáit tekintve igen változatosak lehetnek, mindenki megtalálhatja a neki tetsző és a környezethez, stílushoz ideális és passzoló mintát. A színeket is kedvükre választhatjuk, hiszen a betonkerítések utólagosan is átfesthetők. Költséghatékonyság szempontjából ez a megoldás az egyik legoptimálisabb, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az egyik leggyorsabban telepíthető kerítésfajtáról beszélünk.

Mindezek mellett vállaljuk a kerítések állagmegóvását, festését, felújítását is. Kisebb költségvetésű drótháló-kerítés telepítését is vállaljuk.
Kerítésépítés Miskolc
Ha további kérdései vannak a kerítésépítéssel, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés