arrow_back_ios_new
Térkövezés és kerítésépítés
Bodnár Zsolt
Professzionális kivitelezés, kiszámítható befejezéssel.
Minőség, megbízhatóság, precizitás!
arrow_forward_ios
Bontás, tereprendezés - Miskolc
Cégünk nem csak építést, hanem annak megkezdése előtt bontást is vállal!
Házak, épületek, melléképületek, kerítések bontását vállaljuk a törmelék elszállításával egybekötve. A bontást magánszemélyek és cégek részére egyaránt elvégezzük, tehát ipari egységek, nem használt, leromlott állapotú műhelyek, csarnokok, raktárhelyiségek bontását is repertoárunkban tudhatjuk. A bontást végezzük kézi erővel és munkagépekkel is annak megfelelően, hogy milyen elvárások vannak, milyen építményt, falat kell bontani.

A bontás utáni állapotok helyreállításának és az épülő ingatlanoknak alapja a tereprendezés, a földmunka. Bontás nincs tereprendezés nélkül, építkezés nem létezik földmunka nélkül.
Akár mi építjük a falakat, akár nem, az ezt megelőző és szükséges földmunkát, tereprendezést ennek ellenére egyaránt vállaljuk!
Bontási, tereprendezési munkálatok:
- épületek külső és belső bontása
- hulladék elszállítás
- tereprendezés
- gépi földmunka
- alapásás
- árokásás
- Az ezekből kitermelt föld elszállítása
- egyéb gépi földmunkálatok elvégzése
Bármennyire is egyszerűnek tűnik a bontás, kifejezetten veszélyes művelet. Nem lehet vésőkkel és kalapácsokkal nekilátni a munkának, megfelelő statikai és egyéb vizsgálatoknak meg kell azokat előznie, ha a bontás egész építményt érint. Tartózkodjanak a feltűnően olcsó és gyors ajánlatoktól! A bontásnál is legfontosabb az egészség és a testi épség védelme, azt követi az állagmegóvás, a környezetben lévő ingó, ingatlan értékek megőrzése.

Bízza a bontási munkálatokat szakemberekre!
Bontás, tereprendezés Miskolc
Ha további kérdései vannak a bontással, tereprendezéssel, annak menetével, folyamataival kapcsolatban, szakértő tanácsokért keressen bátran a telefonos elérhetőségemen vagy írjon üzenetet e-mailen vagy az üzenetküldő dobozban! Minden kérdésre válaszolok.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Írjon üzenetet nekünk!
Név* Telefonszám Email cím Üzenet*
Bodnár Zsolt - építőipari munkák
E-mail:
bodnarterkovezes@gmail.com
Minden jog fenntartva - 2021 - bodnar-bau.hu 

Adatvédelem

weboldal készítés